9ο Αντάμωμα Όσσας

antamoma-ossa

Έχοντας ήδη καταξιωθεί σαν μια εκδήλωση, θεσμός στα χορευτικά δρώμενα της περιοχής το “ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΟΣΣΑΣ” πραγματοποιεί φέτος το ένατο βήμα του, το Σάββατο 30-6-18 και ώρα 9.00μ.μ στην πλατεία του χωριού.

Επίσης από φέτος αλλάζει μορφή με κύριο στοιχείο τον εθελοντισμό και την πηγαία προσφορά προς συνάνθρωπο και την κοινωνία. Τηλ. κρατήσεων στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Παράλληλα θα λειτουργεί και έκθεση φωτογραφίας στην αίθουσα του Δ. Σχολείου με τίτλο “Η ΟΣΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ…”

Ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, Σαρλικιώτες που έλκουν την καταγωγή από την Όσσα, φίλοι του Συλλόγου, ξεκινούν για την “γιορτή του χωριού”. Κοινό σημείο,ο χορός το τραγούδι, η μουσική και τα έθιμα που μεταφέρει με τη δική του ξεχωριστή σημασία ο κάθε τόπος.

Το “9ο Αντάμωμα” με γνώμονα τα παραπάνω έχει βάλει γερές βάσεις δίνοντας και φέτος το παρόν με μια μονοήμερη πανδαισία ηχοχρωμάτων και χορευτικών παραστάσεων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας προβάλλοντας και διατηρώντας την πλούσια Ελληνική παράδοση.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα ομάδες χορευτικών συγκροτημάτων από κάθε γωνιά έρχονται να στηρίξουν τον στόχο μας.