Μαθητές του Erasmus+ από την Πολωνία έβαψαν χώρο εκδηλώσεων στην Αιγάνη

erasmus-mathites-apo-tin-polinia-stin-aigani

Ανέλαβαν δράση μαθητές από Τεχνικά Λύκεια της Πολωνίας, αφού στο πλαίσιο της συμμετοχής τους, στο πρόγραμμα της Ε.Ε Erasmus+, έβαψαν χθες την αίθουσα πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων στην Αιγάνη του Δήμου Τεμπών.

Οι επτά μαθητές οι οποίοι στη χώρα τους ακολουθούν στην τεχνική εκπαίδευση τον κλάδο των κατασκευών, βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Μεσάγγαλα του Δήμου Τεμπών.

Οι μαθητές διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής και σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής του προγράμματος, το διάστημα της παραμονής τους ασχολούνται
με αντικείμενα που άπτονται της ειδικότητας τους.

Στην ολιγοήμερη παραμονή τους στο Δήμο Τεμπών και με πρωτοβουλία του δήμου, βρέθηκαν χθες στον Τοπική Κοινότητα της Αιγάνης και παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Γ. Νικολάου, έπιασαν τα πινέλα και έβαψαν τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου.

Οι εργασίες συντήρησης θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στον εξωτερικό χώρο, αλλάζοντας την όψη του κτιρίου.

Οι μαθητές σχολείων της Πολωνίας θα παραμείνουν λίγο ακόμη στην περιοχή, προκειμένου να ολοκληρώσουν την πρακτική τους άσκηση.

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν επισκέψεις και άλλων μαθητών στον Δήμο Τεμπών μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ε Erasmus+.


erasmus-mathites-apo-tin-polonia-stin-aigani

Μετάβαση στο περιεχόμενο