5ο Καλοκαίρι Θάλασσας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού

Δήμος Τεμπών Καλοκαίρι Θάλασσας

Οι εκδηλώσεις του «5ου Καλοκαιριού Θάλασσας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού» στα παράλια και όχι μόνο του Δήμου Τεμπών συνεχίζονται με μια σειρά δράσεων τονίζοντας τον δημιουργικό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα αυτής της γιορτής.

Σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Μεσαγγάλων θα πραγματοποιηθεί δημιουργικό εκπαιδευτικό εργαστήριο. Με αφορμή τον πλούτο του θαλάσσιου κόσμου τα παιδιά μεταμορφώνονται και ξανασυστήνονται ως ήρωες της Θάλασσας. Την επιμέλεια και τον σχεδιασμό του προγράμματος έχει η Ομάδα Πολιτισμού Μεσαγγάλων. Στις 8 το βράδυ στον ίδιο χώρο διοργανώνεται karaoke πάρτι για παιδιά. Αυτοσχεδιασμός και τραγούδι επί σκηνής για τους μικρούς καλλιτέχνες, σε επιμέλεια και σχεδιασμός της ομάδας Διεθνούς Φεστιβάλ Artfools. Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων και στις δύο αυτές εκδηλώσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6939- 520890.

Τέλος, στις 9 το βράδυ πάλι στον χώρο της πλατείας θα γίνει κινηματογραφική προβολή για παιδιά, με την υποστήριξη του διεθνούς φεστιβάλ Artfools. Αυτή η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Με Θέα το Αιγαίο».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο