Koπή πίτας ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου 2020

kopi-2020

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με την συμμετοχή των μελών του ΚΑΠΗ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την ευλογία του Πάτερ Ιωάννη στο χώρο των Ιατρικών, Κοινωνικών Υπηρεσιών και Συμβουλευτικού Σταθμού .Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Τεμπών κος Μανώλης Γεώργιος εκφράζοντας τις ευχές του για μια νέα χρονιά με Υγεία και Ευτυχία για όλους και για τις οικογένειες τους. Μια νέα σελίδα ανοίγει για το ΚΑΠΗ .Θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη λειτουργία έτσι ώστε να αναβαθμιστεί, να εξελιχθεί και να εκσυγχρονιστεί σαν ένδειξη τιμής και σεβασμού στην Τρίτη ηλικία .Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Γκαντζόγιας Παναγιώτης ευχήθηκε στα μέλη να είναι ενεργά και δραστήρια .Θα προσπαθήσει να εμπλουτίσει τα προγράμματα του ΚΑΠΗ για καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων.

Ευχές για μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά απεύθυναν η Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Καραπάνου Άννα, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κος Κυρίτσης Γεώργιος. Ακολούθησε γεύμα με τυχερή της χρονιάς την Συμπεθέρη Βασιλική.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επιπλέον ο Αντιδήμαρχος Μακρυχωρίου Μητσογιάννης Νικόλαος ,ο Αντιδήμαρχος Κάτω Ολύμπου Νικολάου Γεώργιος και η Διευθύντρια του παιδικού σταθμού Μακρυχωρίου Παναγιώτα Παπαγιώτα.

kopi-pitas-kapi-makrychorioy

kopi-pitas-kapi-makrychorioy-1

kopi-pitas-kapi-makrychorioy-2

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο